Acasa » Blog Opera Nights » Bursă de studiu Opera Nights

Bursă de studiu Opera Nights

Continuăm tradiția începută în anul 2016! Și anul acesta, organizatorii Opera Nights vor acorda bursa specială Opera Nights pentru un student/o studentă la secția canto.

Pentru acordarea bursei se poate înscrie orice student/studentă la secția de canto din România. Bursa va fi în valoare de 4500 de lei – respectiv 450 de lei/10 luni. Pe parcursul unui an, se acordă o singură bursă.

Se pot înscrie studente și studenți de la orice facultate/secție de profil din România, pe baza unei adeverințe eliberate de secretariatul respectivei institutții care să confirme faptul că urmează cursurile de canto. Bursa se acordă începând cu luna octombrie a anului pentru care se face înscrierea, în cuantum de 450 de lei/lunar sau toată suma (decizia urmează să fie luată de organizatori). Prin urmare, sunt așteptați să se înscrie studente/studenți din toți anii de studiu, inclusiv anul terminal. Pe adresa de email gruiann@gmail.com se vor trimite, până cel târziu la data de 1 mai 2017 o cerere de înscriere cu datele personale (nume, prenume, an de studiu, instituția de învățământ superior), adeverința menționată și fișiere audio/video conținând două arii la alegere.

Câștigătoarea/câștigătorul bursei vor fi anunțați până la data de 1 iunie 2017 și vor fi invitați să susțină un recital scurt în cadrul Opera Nights 2017.

Comisia de evaluare a câștigătoarei/câștigătorului bursei este formată din soprana Leontina Văduva, soprana Daniela Vlădescu (directoarea artistică a festivalului Opera Nights) și dirijorul Gheorghe Stanciu.


Lasa un raspuns