Acasa » Opera Nights » Ediția 2013

Ediția 2013

OPERA NIGHTS 2013

Dragi iubitori de operă în general şi prieteni ai Opera Nights în special,
 
Opera Nights 2013 se va desfăşura atât la Castelul Corvinilor din Hunedoara, cât şi în spaţiul pe care-l vom numi convenţional Esplanada Lapidarium, situat în spatele clădirii renascentiste Magna Curia din Deva (Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane). Cooperând, cele două orașe dispun de resurse pentru a se pune în valoare împreună, prin proiecte culturale de mare anvergură. Iar Opera Nights 2013 va dura nu mai puţin de 6 zile, între 10-15 iulie 2013! 
Urmariti comunicatele echipei Opera Nights!
 
Imediat după ce s-a conturat dubla desfăşurare a festivalului, am decis titlurile şi programarea spectacolelor.(click) Desigur că ele vor putea suferi modificări, dar nu majore. Vă rugăm să consultaţi periodic site-ul operanights.ro pentru informaţii de ultimă oră.
 
Preţ bilet/spectacol: 50 lei. Abonament pentru 5 spectacole: 200 lei. Biletele şi abonamentele vor fi puse în vânzare la casierii şi online, nu mai târziu de 1 iunie 2013.
Toate spectacolele vor începe la ora 21.00.
 
Orchestra, corul și soliștii Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”, Constanța, împreună cu artiști de la Opera Națională București și Teatrul National de Opereta „Ion Dacian” – Bucuresti, dar și din Japonia, Spania, Ungaria, Serbia și Republica Moldova, vă vor oferi un program divers, cu arii memorabile. Distribuția o puteți consulta aici (click).